Nieuws - Lindehof - Serviceflats voor senioren

Nieuws

Met trots kunnen wij melden dat Lindehof coronavrij is gebleven en dat nu ook alle bewoners en het personeel gevaccineerd zijn.
Hopelijk kunnen we ook weer snel genieten van gezellige feestjes en samenkomsten met onze bewoners. Wij kijker er alvast naar uit!

Door Nele Brosens op 1 Oktober 2020

Ondanks het moeilijke jaar heeft Lindehof en haar bewoners toch ook in 2020 een geweldige zomer achter de rug.
De bewoners konden onder andere genieten van heerlijke ijsjes, een bbq, etentjes, buiten activiteiten, en nog veel meer.

Door Nele Brosens op 6 Mei 2020

Kris Govers geeft een fantastisch optreden in Lindehof en dat toverde een brede glimlach op de gezichten van onze bewoners.
Het was weer heerlijk ontspannen in het zalig warme zonnetje.

Ondanks ook wij helaas geen bezoek mogen ontvangen maken weer in het Lindehof het beste van en genieten onze bewoners van de raambezoekjes van vrienden en familieleden.
Wat leuk om te zien dat de bewoners nog steeds worden verwend.

Kinderen van de Elisabethschool dragen gedichten voor aan onze bewoners en ze hebben er met volle aandacht genoten.

Door Nele Brosens op 8 Februari 2019

Op zondag 28 april zetten we onze deuren opnieuw open tussen 14u en 16u30 voor een open flat dag. Iedereen is welkom om ons uitgebreid team te ontmoeten en de verschillende mogelijkheden in het Lindehof te ontdekken.

By Nele Brosens on 4 Februari 2019

Afgelopen vrijdag zijn we met 12 bewoners naar de complimentenfuif geweest in De Toverfluit. Deze fijne namiddag werd geörganiseerd door de gemeente Zoersel, heel wat bewoners hebben de beentjes kunnen strekken!

Op maandag 11 en dinsdag 12 februari komen er 2 enthousiaste studenten van het Maris-Stella Instituut op inleefstage. Deze 2 dagen komen ze ervaren hoe het leven eraan toegaat in onze assistentiewoningen.

Door Nele Brosens op 31 Januari 2019

Naar aanleiding van gedichtenweek zijn de kinderen van het vierde leerjaar van de St. Elisabetschool gedichten komen voordragen bij onze bewoners.

Door Nele Brosens op 1 Januari 2019

Vanaf 1 januari zijn we het hele jaar door dagelijks te beluisteren via onze reclamespot op Radio Zoe FM.